Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/01/2015

El Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes reobre els caps de setmana amb les visites guiades

Manuel de Cabanyes retratat per Joaquim Espalter el 1833      Manuel de Cabanyes retratat per Joaquim Espalter el 1833

La Masia d'en Cabanyes torna a reprendre el seu horari habitual de visites guiades els matins dels caps de setmana, a partir del dia 1 de febrer

El Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC) reobre els caps de setmana, a partir d'aquest diumenge, amb les seves visites guiades habituals de dissabtes i diumenges a les 11 h, les 12 h i les 13 h.

En aquesta ocasió el CIRMAC reobre les seves portes tot celebrant el 207 aniversari del naixement del poeta romàntic Manuel de Cabanyes, nascut a Vilanova i la Geltrú un 27 de gener de 1808. Les persones que visitin el Centre d'Interpretació aquest diumenge rebran com a obsequi un punt de llibre de la Masia d'en Cabanyes, casa on visqué el poeta i on passà els darrers dies de la seva vida.

La Masia d'en Cabanyes i el Centre d'Interpretació del Romanticisme segueixen actius en l'acollida de visitants i esdeveniments, consolidant-se com a espai d'aprenentatge, cultura i oci i oferint un programa d'activitats escolars, visites guiades i concertades per a grups qualsevol dia de la setmana. A partir del mes d'abril es reiniciaran les activitats culturals que ofereix habitualment aquest equipament.

Per a més informació podeu consultar les webs www.masiadencabanyes.cat, www.ccgarraf.cat o adreçar-vos al telèfon 93 811 57 15 o al correu electrònic masiadencabanyes@ccgarraf.cat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00