Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/08/2007

Es presenta el minibús de promoció de la ciutat

Nou minibús per a actes de promoció de la ciutat  Nou minibús per a actes de promoció de la ciutat

El vehicle s'utilitzarà en fires, presentacions i en aquelles activitats que porti a terme la Regidoria de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat

VNG disposa d'una nova eina promocional per donar a conèixer la ciutat a l'exterior. Es tracta d'un minibús que ha adquirit la Regidoria de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat i que s'utilitzarà en fires, presentacions i activitats diverses. L'adquisició del minibús, un Renault Combi 9, neix de l'acord entre l'Ajuntament de VNG i l'empresa publicitària Visiocom, qui cedeix el vehicle de manera gratuïta durant tres anys. 

El vehicle es financia a través de la col·laboració de vuit empreses vilanovines, les quals incorporen la seva publicitat. Aquestes empreses són: Club Nàutic Vilanova, Apartaments Atenea Park, Edificacions i Construccions Vilanova, Suministros Lari, Restaurant El Rossegall, Càmping Racó de Mar, Aluminis Mir i Eurocentre. 

L'acte de presentació es va fer ahir al migdia a Can Giró, i va comptar amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Joan Ignasi Elena, del segon tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupmanet Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat, Tomàs Álvaro, i de Marc Fernández, representant de la delegació a Catalunya de l'empresa Visiocom.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00