Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/09/2016

Neus Lloveras i Juan Luís Ruiz coneixen el nou president de l'ADEPG

 Martí Sistané, al centre de la imatge, presentat avui a l'alcaldessa de VNG  Martí Sistané, al centre de la imatge, presentat avui a l'alcaldessa de VNG

L'alcaldessa destaca el paper de referent que exerceix aquesta entitat empresarial a VNG i la comarca

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el primer tinent d'Alcaldia, Juan Luís Ruiz, han rebut avui el nou president de l'Associació d'Empresaris del Garraf, l'Alt i el Baix Penedès, Martí Sistané. El president de l'entitat, que ha assistit a la trobada acompanyat de membres de la junta, va ser escollit a finals de juliol.

Neus Lloveras ha manifestat la satisfacció de comptar a la comarca amb una entitat empresarial com l'ADEPG, que abasta un gran ventall de serveis i assessorament i que és un punt de suport essencial per a moltes empreses i emprenedors. L'alcaldessa ha ressaltat la importància que té per a una ciutat com Vilanova i la Geltrú, la 14a més gran del país, disposar d'aquest referent en el món empresarial.

Per part del govern municipal s'ha valorat la trajectòria de l'ADEPG, d'implicació en el desenvolupament del territori i de col·laboració amb l'administració en aquest sentit. Un bon exemple, ha recordat l'alcaldessa, n'és la redacció del Pla Estratègic de Vilanova i la Geltrú, que s'està realitzant conjuntament entre l'Ajuntament i l'ADEPG.

En la trobada s'ha expressat la voluntat de la nova presidència de l'ADEPG de mantenir una certa continuïtat i de continuar fomentant la representativitat territorial a l'entitat. Per la seva banda, els representants municipals han manifestat suport al nou president i el compromís de continuar treballant per ser una administració més facilitadora, amb l'objectiu d'assolir una major simplificació en els propers anys.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00