Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/01/2014

El Museu del Ferrocarril acull una exposició sobre els riscos de les drogues i la prevenció del consum

L'exposició utilitza la interacció i les noves tecnologies     L'exposició utilitza la interacció i les noves tecnologies

L'exposició, organitzada per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de VNG, es pot visitar del 29 de gener al 13 de febrer

El Museu del Ferrocarril acull del 29 de gener al 13 de febrer l'exposició Controles? Es tracta d'una mostra produïda per la Diputació de Barcelona que es presenta com una eina educativa adreçada als adolescents, als joves i a les seves famílies amb l'objectiu de proporcionar informació sobre drogues i treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum i les conductes de risc. Alhora, també vol promoure actituds responsables entre els joves, treballant habilitats quotidianes, i reflexionar sobre l'estil educatiu dels pares i les mares per prevenir el consum de drogues dels fills i filles.

Tothom ho fa? No passa res?
Informar-se és el primer pas per prendre decisions, però cal anar més enllà. És per això que la mostra utilitza la interacció i les noves tecnologies per tal que els visitants es puguin moure en tres espais diferenciats, que els permetran conèixer els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum.

L'exposició està adreçada a tres col·lectius. Als adolescents, entre 12 i 15 anys, als joves a partir dels 16 anys i als pares, mares, professionals i adults en general.

Horaris de l'exposició
De dilluns a divendres, de 9.30 a 14.30 h i tardes amb visita concertada
Dissabtes de 10.30 a 14.30 i de 17 a 20 h 
Diumenges de 10.30 a 14.30 h
(més informació)

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00