Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/01/2008

Comencen les obres de construcció del nou CAP de baix a Mar

  Terrenys on es construirà el nou CAP de VNG Terrenys on es construirà el nou CAP de VNG

El nou equipament oferirà atenció sanitària i social i estarà gestionat per l'Ajuntament de VNG

Al maig de 2009 finalitzaran les obres de construcció del nou Centre d'Assistència Primària del barri de Mar. Les obres d'aquest nou equipament socio-sanitari, situat a la plaça dels Boleranys, ja han començat i l'empresa adjudicatària, Qualitat Obres, confia construir el nou equipament en el termini previst de 16 mesos. 

El nou CAP disposarà d'una superfície de 1990 metres2, distribuïts en tres plantes i tindrà un cost de 3,5 milions d'euros. Es tracta d'un nou model de centre socio-sanitari, ja que estarà gestionat per l'Ajuntament de VNG a través del Consorci de Serveis a les Persones. A més, el centre té com a objectiu oferir a la ciutadania una atenció sanitària i social multidisciplinària, de manera que comptarà amb un equip únic que atendrà els usuaris en base a l'expedient únic. En aquest sentit l'equipament disposarà d'un centre de dia, una àrea materno-infantil amb sales de lactància, aules formatives per a les famílies i espais on realitzar tallers del Programa d'Animació Educativa. 

Aquest nou CAP està finançat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i la gestió recaurà sobre l'Ajuntament de la ciutat a través del Consorci de Serveis a les Persones.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00