Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/01/2015

Ajuntament i ADEG visiten l'empresa Reciclatges González

L'empresa està especialitzada en gestió de residus industrials

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras; el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Gerard Figueras; i el secretari general de l'ADEG, Isidre Also, van encapçalar una delegació que va visitar l'empresa vilanovina Reciclatges González. La trobada va comptar amb la presència dels seus responsables Laura i Toni González.

Reciclatges González es una empresa dedicada a la gestió de residus i que està instal•lada des dels finals dels anys 90 al polígon industrial de Masia Frederic. L'origen de l'empresa però, és remunta als anys vuitanta, quan el pare de Laura i Toni va iniciar aquesta feina de la gestió de residus. Hores d'ara Reciclatges González ocupa un espai de 1.400 metres quadrats dels que la meitat son coberts. L'empresa té contenidors a empreses del Garraf i del Penedès. Donen principalment servei a la industria i han esdevingut centre de recollida i transferència ja que el que reculen ho transfereixen a les foneries o be a altres gestors. L'empresa tracta pràcticament amb tots els materials (bronzo, plom, bateries, desballestaments d'estructures metàl·liques, alumini, etc), però destaca sobretot el fet que tenen les certificacions oportunes per a la destrucció de documentació confidencial en paper. En aquest sentit l'empresa també està treballant per obtenir les certificacions necessàries per ser la primera en poder destruir documentació en format digital.

Els responsables de Reciclatges González van destacar a la trobada que son un gremi petit on els clients pràcticament no canvien de proveïdor perquè s'estableix una relació de confiança. Com a punts febles van voler citar l'existència d'intrusisme en el sector, la poca activitat que hi ha en aquests moments al polígon, la manca de connectivitat entre els polígons de Vilanova i la Geltrú i Sant Pere de Ribes, i les dificultats burocràtiques per a la creació o l'ampliació d'una empresa.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00