Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/02/2011

Èxit del planetari instal·lat al CC Molí de Vent

El planetari, a l'interior d'aquesta esfera inflable El planetari, a l'interior d'aquesta esfera inflable

Famílies i escoles han participat en l'activitat des del 5 de febrer fins ahir

Més de 500 persones han visitat del 5 al 16 de febrer el planetari ubicat al Centre Cívic Molí de Vent, organitzat per la Xarxa de Centres Cívics amb l'empresa Fora d'òrbita. Les visites han estat tant a nivell escolar com a nivell individual. Hi han assistit cinc escoles amb un total de 181 alumnes, dels centres Sant Miquel, TEGAR i les escoles Divina Providència, Ítaca i Sant Jordi. A nivell particular han visitat el planetari al voltant de 330 persones, sobretot famílies.

La valoració general ha estat molt bona, els participants han pogut conèixer els diferents estels i les constel·lacions i han après a observar el moviment del cel nocturn de Vilanova i la Geltrú. El planetari on s'ha realitzat l'activitat és una esfera inflable, dins de la qual es podia veure el cel nocturn de la nostra ciutat en aquesta època de l'any.

Les programacions dels centres cívics municipals, que es renoven trimestralment, solen incloure alguna activitat relacionada amb l'astronomia, com ha estat el cas d'aquest planetari. Podeu consultar les activitats de la temporada d'hivern dels centres cívics aquí.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00