Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/06/2007

S'adjudica el servei de manteniment de la xarxa d'enllumenat públic a l'empresa SECE SA

El servei s'anirà concretant per fases   Joan Ignasi Elena i Isidre Cañas formalitzen l'acord

Els ciutadans disposaran d'un telèfon gratuït d'informació i incidències les 24 hores del dia

L'Ajuntament de VNG ha signat aquest migdia el contracte d'adjudicació del servei de manteniment i conservació de la xarxa d'enllumenat públic, d'una part de la ciutat, amb l'empresa SECE SA. (Sociedad Espanyola de Construcciones Eléctricas) 

L'acte ha estat presidit per l'alcalde de la ciutat, Joan Ignasi Elena, el regidor de Serveis Viaris i Habitatge, Juan Luis Ruiz i l'apoderat de l'empresa, Isidre Cañas. Segons ha explicat el regidor de Serveis Viaris i Habitatge, aquest contracte respon a la voluntat de l'Ajuntament de VNG d'adequar-se als requeriments necessaris pel que fa a responsabilitats i obligacions en el funcionament d'instal·lacions elèctriques. 

Per Juan Luis Ruiz, el fet de disposar del suport d'una empresa especialitzada permetrà dotar-se de les tecnologies més modernes i d'equips específics que, en tot moment, han de permetre fer front a les incidències i avaries, fer diagnostics i plans de modernització de les instal·lacions, incrementar la seguretat en el seu funcionament , així com donar compliment a les diferents normatives. A més, amb l'adopció d'aquesta nova contractació, l'ajuntament i els ciutadans tindran al seu abast un telèfon 900 gratuït que funcionarà les 24 hores del dia i que estarà gestionat per una central d'incidències. 

La central s'encarregarà de tramitar l'adopció de mesures que facilitaran la resolució dels problemes amb la màxima celeritat possible. Un altre dels aspectes que recull el contracte és la creació d'un inventari de totes les instal·lacions les quals disposaran d'un codi identificatiu. D'aquesta manera, mitjançant un sistema informàtic s'estarà en tot moment al corrent de les incidències i funcionament de xarxa. El regidor ha explicat també que les instal·lacions incloses en una primera fase són aquelles que ja han estat reformades o que són relativament modernes. S'ha deixat per a una segona fase les que encara estan en garantia per ser acabades d'executar o aquelles que s'han de reformar en breu. 

En total es subcontracten un total de 4.002 suports d'enllumenat que corresponen a 49 quadres de comandament, i que estan distribuïts en una part important al barri de mar i façana marítima, parc de Ribes Roges, una bona part del barri de Sant Joan, la major part del barri del Molí de Vent, la part més antiga del barri de l'Aragai, una part del barri de La Collada- Sis Camins, la meitat del sector del Centrevila, el Polígon de la Pastera, una part de la Bòvila i Regina Parc, així com el Parc de la Quadra d'Enveja.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00