Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/10/2007

El Circ Imaginari arriba a Vilanova i la Geltrú en la seva gira per Catalunya

  El Trio de Pallassos Massot actuaran al proper Festival del Circ de Montecarlo El Trio de Pallassos Massot actuaran al proper Festival del Circ de Montecarlo

La carpa del circ, amb capacitat per a 792 espectadors s'instal·larà, durant el cap de setmana, a la ronda Europa

El Circ Imaginari arriba aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú, en la que és la seva primera gira a Catalunya. La companyia catalana, amb seu permanent a França, presenta 'Les Estrelles del Circ de Pequín', un espectacle de dues hores de durada que mostra un conjunt de dotze grans atraccions internacionals. 'Les Estrelles del Circ de Pequin' inclou actuacions de pallassos, malabaristes, acròbates, contorsionistes, equilibristes, saltadors i fins i tot un espectacle de gossets. 

Un dels elements que diferencien aquest espectacle de circ amb d'altres, és el fet que no existeix la figura del presentador. Segons ha explicat, el director del Circ Imaginari, Llorenç Massot, les presentacions són sovint avorrides i massa llargues, per això creu que la millor manera de presentar una actuació és deixant que els seus artistes facin el millor que saben fer: actuar. De fet, tota la funció es bassa en el mateix criteri, fins i tot l'actuació de pallassos. 'Un número clàssic, sense acudits amb doble sentit i apostant per gags senzills i curts'. 

La carpa del Circ Imaginari, amb una capacitat per a 792 espectadors, s'instal·larà a la ronda Europa, davant l'AKI aquest pròxim cap de setmana. Es faran un total de cinc representacions, una el divendres dia 19, a les nou de la nit, dues dissabte dia 20, a les cinc de la tarda i a les vuit del vespre, i dues més el diumenge dia 21, a les dotze del migdia i a les sis de la tarda. Després de Reus i Vilanova i la Geltrú 'Les Estrelles del Circ de Pequín' visitaran, Manresa, Vic, Tarragona i Figueres. El Circ Imaginari va ser fundat a França l'any 1999 pel pallasso barceloní Llorenç Massot, antic membre del cèlebre Trio Martini que va recórrer les pistes de circ més importants de l'Europa dels anys 60 i 70. 

Massot actua a l'espectacle amb els seus dos fills, Sergi i David, i tots tres participen al festival de Montecarlo, el de més prestigi del món. Segons els responsables del Circ Imaginari, aquest 'és una aposta de qualitat en un ambiciós projecte disposat a posicionar les arts del circ al mateix nivell que la dansa o el teatre tal com ja succeeix en la majoria de països europeus'. A més, la companyia autodefineix el seu circ com a 'innovador, intergeneracional, multicultural i proper'.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00