Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/07/2007

La Companyia d'Aigües de VNG obté la certificació de qualitat ISO 9001

 El procés per a la obtenció del certificat ha estat de quatre anys     El procés per a la obtenció del certificat ha estat de quatre anys

El Sistema de Gestió de la Qualitat permetrà donar un millor servei als abonats

La Companyia d'Aigües de VNG, ha obtingut el Certificat d'Empresa amb Sistema de Gestió de la Qualitat, segons la norma ISO 9001:2000. El Sistema de Qualitat ha estat certificat per l'empresa AENOR, per les activitats que realitza actualment la Companyia d'Aigües de VNG. • Abastament d'aigua potable (captació, potabilització, distribució i subministrament) • Contractació, facturació i atenció de l'abonat • Gestió del clavegueram • Disseny de projectes d'ampliació, millora i execució d'obres de xarxes de distribució. 

El Sistema de Gestió de la Qualitat ha incorporat i modificat els processos productius i de control intern de la companyia de manera que, en base als objectius de l'empresa, s'han creat uns indicadors de la qualitat que han d'acomplir uns valors determinats. En base al compliment d'aquests, s'analitzen i es proposen millores com a solució a les possibles incidències que, a més, també serveixen per fer correccions dels indicadors. D'aquesta manera, s'aconsegueix un sistema controlat i continu de la qualitat, que garanteix un millor servei i atenció als abonats. 

L'obtenció del certificat, segons la ISO 9001, ha comportat un treball de quatre anys entre la elaboració de la documentació dels processos, la implantació i les correccions adients, així com dues auditories internes, per part de l'empresa V&H Assessors, a més de l'auditoria de certificació per part de l'empresa AENOR.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00