Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/07/2007

Els representants sindicals de Mahle es reuneixen amb membres del govern de la ciutat

L'Ajuntament de VNG s'ha ofert per fer de mitjancer en les negociacions     L'Ajuntament de VNG s'ha ofert per fer de mitjancer en les negociacions

Els treballadors han demanat al govern que facin de mediadors en el seu conflicte amb la direcció de l'empresa

La primera tinent d'alcalde, Iolanda Sánchez, el segon tinent d'alcalde, Tomàs Álvaro i la regidora de Educació i Treball, Míriam Espinàs, s'han reunit aquest migdia a l'Ajuntament de VNG amb els representants del comité d'empresa de Mahle. Els treballadors de l'empresa vilanovina han celebrat avui una jornada de vaga per manifestar el seu desacord amb la direcció de l'empresa en la negociació del conveni. Segons ha explicat la primera tinent d'alcalde, Iolanda Sánchez, la principal font del conflicte és en relació a la flexibilitat horària i sobre l'augment de l'IPC. Temes en els que, de moment, no hi acord. 

Els treballadors han demanat la col·laboració de l'Ajuntament de VNG que s'ha ofert per fer de mitjancer en les negociacions. Segons Iolanda Sánchez, la setmana vinent proposaran una trobada amb la direcció de l'empresa per intentar mediar en el conflicte.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00