Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/11/2008

37 xifres protagonitzen l'estand de l'Ajuntament de VNG d'aquesta Fira de Novembre

Estand municipal a la Fira de Novembre 2008 Estand municipal a la Fira de Novembre 2008

La ciutat de VNG també estarà representada mitjançant les empreses municipals

Els serveis que ofereix l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a la ciutadania centren el contingut de l'estand municipal, durant aquesta edició de la Fira de Novembre. 

A través de 37 xifres s'expliquen els múltiples serveis que estan a disposició de les persones com ara la neteja dels carrers, les instal·lacions esportives, els serveis socials, l'oferta cultural, la recollida d'escombraries o l'atenció a la ciutadania, entre d'altres. L'estand gira el voltant del número 66.412, que és la xifra de persones empadronades a data d'avui a la ciutat de Vilanova i la Geltrú.

A banda de l'espai més institucional, la ciutat de Vilanova i la Geltrú també es veurà representada durant aquesta fira amb els estands de les societats municipals PIVSAM, VNG Aparcaments i Canal Blau.

Situats a la plaça de la Vila, els estands de les empreses municipals mostraran als visitants algunes de les seves darreres iniciatives, com és el cas de PIVSAM, que la setmana passada va aprovar les bases per a l'adjudicació de 24 habitatges de protecció oficial, amb plaça de pàrquing, al sector del Solicrup. Els pisos tindran d'entre 1 i 3 habitacions, i 8 d'ells estaran completament adaptats a persones amb mobilitat reduïda. Les persones interessades en rebre més informació sobre aquesta promoció municipal es podran adreçar a l'estand de la plaça de la rambla Principal.

D'altra banda, l'empresa municipal VNG Aparcament també aprofitarà el cap de setmana de la fira per explicar als visitants quins seran els nous descomptes i bonificacions dels que es podran beneficiar, tant en el servei de transport urbà, com en l'ús dels aparcaments municipals soterrats de les places de les Casernes, Peixateria i Charlie Rivel. Aquest paquet de mesures, presentat per l'alcalde de VNG, aquesta setmana, s'explicaran detalladament a l'estand que l'empresa té a la rambla Principal 

Per últim la televisió i la ràdio municipal de Vilanova i la Geltrú,Canal Blau, també ha dissenyat una programació especial coincidint amb la Fira de Novembre. Canal Blau televisió oferirà a partir de les sis de la tarda la retransmissió en directe del pregó de la Fira de Novembre i la posterior inauguració. A és, també s'emetrà en directe, des de l'estand, l'informatiu del vespre.

Pel que fa a Canal Blau FM, la programació especial es concentrarà durant el matí de divendres, amb l'emissió des de l'estand de la fira dels programes Vilanova matí i el Primer Minut.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00