Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/06/2012

Cloenda del programa d'acollida familiar a les escoles

 Acte de cloenda, als jardins del museu romàntic Can Papiol   Acte de cloenda, als jardins del museu romàntic Can Papiol

Vuitanta persones han pres part al llarg del curs en el projecte que promou la implicació de les famílies en la dinàmica escolar

Amb un lliurament de diplomes es va cloure ahir el programa Acollida Familiar a les Escoles 2011/2012. Aquesta iniciativa promou la coneixença i relació entre pares i mares i la seva participació en la dinàmica escolar. L'objectiu és afavorir una major implicació en el procés educatiu dels fills i filles, el coneixement de la llengua catalana com a element clau per a la cohesió social, i el coneixement de l'entorn per augmentar el sentiment de pertinença a la ciutat.

Les sessions setmanals han comptat amb la participació d'una vuitantena de persones procedents de països com Argelia, Colòmbia, Guinea, Filipines, India, Marroc, Mèxic, Moldàvia i Catalunya. Les escoles que han participat enguany han estat l'Aragai, l'Arjau, Canigó, Ginesta, Pasífae, Pompeu Fabra i Sant Jordi.

L'acte es va dur a terme als jardins del Museu Papiol, i va comptar amb la presència de la primera tinenta d'alcaldia, Ariadna Llorens. La regidora ha destacat el creixement positiu d'aquest programa al llarg dels anys, així com també del número d'escoles que han adquirit el compromís per treballar sobre la millora de la convivència i la cohesió social tot i agraint l'esforç i la il·lusió que han posat dia rere dia totes les persones participants per a fer-ho possible: alumnat, equip tècnic, escoles i AMPES. 

Activitats acollida familiar 1 Taller de cuina moldava

En l'acte cloenda es van lliurar els diplomes de reconeixement de la dedicació i la implicació i un punt de llibre recordatori d'aquest curs. Aquesta iniciativa està pensada com a eina complementaria al treball de les escoles, per tal de contribuir a facilitar la incorporació de les persones a la comunitat educativa i a la ciutat, més enllà del marc escolar. 

Activitats acollida familiar 2 Visita als refugis antiaeris

Al llarg del curs s'han realitzat diferents activitats complementàries obertes a totes les famílies de les escoles, com visites, tallers, mostres, xerrades i col·laboració en esdeveniments culturals de la ciutat i del país. 


AMPLIA LA FOTO DE PORTADA  AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00