Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/04/2016

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, visita Vilanova i la Geltrú i aposta per un país que doni un tracte digne a la gent

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, al museu Balaguer   El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, al museu Balaguer

El govern local li demana la rebaixa dels peatges de l'autopista, més recursos per l'atenció social i millores a la sanitat i el transport ferroviari

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha visitat Vilanova i la Geltrú aquesta tarda. Puigdemont ha estat a l'ajuntament de la ciutat on s'ha reunit amb els membres del govern municipal, ha signat el llibre d'honor i ha saludat als regidors i regidores del consistori.
pugdemont1
El president ha arribat a la plaça de la Vila acompanyat del delegat territorial del govern a Barcelona, Miguel Àngel Escobar, ha saludat els regidors i regidores del govern i ha fet una reunió de treball. L'alcaldessa, Neus Lloveras, ha explicat que li han traslladat els temes que més preocupen a la ciutat, com el transport ferroviari, la sanitat, l'atenció a les necessitats socials i els peatges de les autopistes, que suposen un fre a la competitivitat del territori.
puigdemont2
Després Carles Puigdemont ha saludat a regidors i regidores de la CUP, ERC i PP i al saló de Plens ha signat el llibre d'honor del consistori. En la seva signatura el president ha expressat el seu desig de treballar per situar Catalunya entre els països del món que millor atenen la seva gent. Tant Carles Puigdemont com l'alcaldessa han fet referència a la trajectòria del president com alcalde. Per Neus Lloveras "és importantíssim que el president de la Generalitat vingui del món municipal. Ens dóna una gran tranquil·litat i satisfacció veure que des de la Generalitat es coneix el que passa a peu de carrer".
puigdemont3
El president de la Generalitat, per la seva banda, ha parlat "d'un país que doni a la gent un tracte digne" i ha explicat que la seva experiència com alcalde l'ajuda al capdavant de la Generalitat perquè "quan un adquireix una perspectiva que serveix per mirar el poble més petit i el país més gran, veus a tot arreu les mateixes inquietuds i automàticament penses que estem en bones mans".

L'alcaldessa Neus Lloveras ha lliurat al president un record de la seva estada a la ciutat, una reproducció de l'escultura de Pasífae, d'Òscar Estruga. Després de la visita a l'Ajuntament el president s'ha desplaçat a la biblioteca museu Víctor Balaguer on ha fet una visita de caire privat.

Més fotos AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00