Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/09/2011

La cinquena edició de Fora Estocs se celebra amb èxit

Persones de VNG i de la comarca van aprofitar per comprar al Fora Estocs  Persones de VNG i de la comarca van aprofitar per comprar al Fora Estocs

La plaça de la Vila de VNG va comptar amb nombrosos visitants durant tot el dia

Una vegada més la temporada de rebaixes ha acabat amb la fira Fora Estocs, l'esdeveniment que organitza l'associació comercial Tot Centre per a la liquidació de gènere de temporada. Ha estat la cinquena edició de la iniciativa, que des de l'agost del 2009 remata les campanyes de rebaixes d'hivern i estiu. Dissabte finalment el temps va acompanyar i la fira va obtenir un "èxit rotund", segons Tot Centre, que considera que s'ha consolidat, edició rere edició, com un referent comercial de la comarca. 

Dissabte la plaça de la Vila va comptar tot el dia amb 53 carpes de 40 establiments associats a Tot Centre. Els visitants van tenir l'oportunitat d'adquirir els mateixos productes de les botigues durant les rebaixes a preus encara més econòmics. Entre d'altres, hi havia parades de productes de roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, òptiques, llar, informàtica o mascotes. La fira, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Generalitat de Catalunya, aplega visitants no només de la ciutat, sinó també de les poblacions i comarques veïnes. 

Durant la jornada es van repartir tiquets gratuïts per als pàrquings de Charlie Rivel i les Casernes, com ja s'ha fet en altres ocasions, amb l'objectiu de potenciar l'ús dels aparcaments municipals i facilitar l'accés a peu al centre comercial urbà. Aquests tiquets també es poden aconseguir de forma totalment gratuïta durant tot l'any als establiments associats a Tot Centre.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00