Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/05/2007

Trapezi 2007 omple d'espectacle els carrers i places de VNG

Espectacle aeri de Lola, companyia Lorrojo   Espectacle aeri de Lola, companyia Lorrojo, que s'exhibirà a la rambla Principal

Des d'avui i fins diumenge es pot gaudir d'una cinquantena d'actuacions de circ, música i cabaret

Els carrers i places de VNG són escenaris de circ des d'aquesta tarda i durant tot el cap de setmana, amb la celebració de Trapezi. Divuit companyies participen en l'onzena edició del festival i oferiran una cinquantena d'actes. A banda de les actuacions al centre urbà de la ciutat, també n'hi haurà a la Vela de la Masia en Cabanyes. 

Dues bandes de música complementaran la programació circense amb cercaviles i s'inclouen també espectacles de cabaret. El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, visitarà el festival diumenge al matí. En aquesta edició de Trapezi participen més companyies catalanes i espanyoles que en les edicions anteriors, i la graella d'actuacions és una mica més àmplia que l'any passat. S'estrena l'espectacle de firaires B.A.R.R.A., d'Antigua i Barbuda, instal·lat a la plaça de la Vila amb cinc atraccions més. A la cruïlla de la rambla Principal amb l'avinguda de Francesc Macià hi haurà exhibicions d'aeris amb Lola, de la Companyia Lorrojo. 

També destaca el xou d'equilibris i acrobàcies a ritme de mambo de la Famille Goldini, o la sorprenent actuació de funambulisme de Solomanolo, que ja va venir l'any passat i va obtenir un gran rebuda. El Cuarteto Maravillas i l'Always Drinking Marching Band animaran els carrers amb cercaviles i a la nit es podrà veure cabaret en espais tancats. Avui divendres a les 23 h es representarà el "Cabaret O'Varios" de la Companyia Merche 8A a l'Escola de Música Mestre Montserrat. Dissabte i diumenge l'espectacle nocturn serà a la Vela, a la Masia en Cabanyes, amb les companyies residents acompanyades dels Latin Balkan. Un bus gratuït facilitarà els desplaçaments. 

La venda d'entrades per al cabaret i tota la informació que calgui es pot obtenir a l'estand del Festival, situat a la plaça de la Vila, de 12 a 14 h i de 18 a 21 h. Com a acte previ a Trapezi, ahir dijous es va presentar el llibre "El món fascinant del Circ Cric", de Tortell Poltrona. L'acte va tenir lloc a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell a càrrec de Jesús Mestre i Bienve Moya, i es va acompanyar amb la projecció del vídeo "El senyor Rogelio", de Manuel Méndez (Manolovik). Per consultar la programació completa, els espais i tota la informació referent a Trapezi 2007 podeu adreçar-vos a: http://www.vilanova.cat/html/tema/cultura/trapezi.html
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00