Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/06/2013

Més d'un centenar de persones assisteixen a la sessió informativa sobre l'Esportiu la Piscina

 Les obres de millora del CMES la Piscina s'iniciaran a partir de l'agost      Les obres de millora del CMES la Piscina s'iniciaran a partir de l'agost

El CMES Esportiu la Piscina continuarà obert mentre es facin les obres. Ajuntament i concessionària van presentar les propostes i opcions que tenen els usuaris al seu abast per continuar amb la pràctica esportiva

Unes 130 persones van assistir ahir dijous a l'auditori municipal Eduard Toldrà a la sessió informativa per als usuaris i usuàries del Centre Esportiu Municipal d'Esport i Salut (CMES) Esportiu la Piscina. L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú havia organitzat la sessió per donar a conèixer les obres de millora i reforma estructural que s'hi duran a terme a partir del 2 d'agost i les mesures encaminades a minimitzar l'afectació en els serveis per als usuaris de la instal·lació, fins a la reobertura de la piscina, prevista per al gener de 2014.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, va afirmar en iniciar la seva intervenció que les obres que ara cal fer ja "s'havien d'haver realitzat l'any 2009 quan es va dur a terme les obres d'ampliació del gimnàs". Ha estat l'Ajuntament de la ciutat, segons Neus Lloveras, qui "ha decidit que s'havien de fer les obres ja". L'alcaldessa de VNG també va explicar com davant la impossibilitat manifesta de l'empresa concessionària de fer les obres i la proposta de tancament de la instal·lació que va presentar l'empresa, el Govern municipal va decidir intervenir la concessió i executar les obres aquest estiu mateix. Després de reiterar la seguretat de la instal·lació i la voluntat que les obres afectin el menys possible l'activitat esportiva que hi realitzen les persones que en són usuàries, va cedir la paraula al regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, Joan Giribet per explicar breument l'abast de la intervenció.

Sobre les obres Joan Giribet va explicar que "l'actuació afectarà només la zona de les platges i les dues piscines, gran i petita, de manera que tota la zona de wellness, amb serveis com l'hidromassatge, els llits termals, les dutxes escoceses, la sauna i el bany de vapor estarà oberta al públic". Quant a la reforma, va explicar que s'enderrocarà tota la zona de platges, és a dir els voltants de la piscina i es farà la reparació del canal dels voltants de la piscina. El regidor Giribet va cloure la seva intervenció afirmant que "és una reforma necessària que permetrà que l'Esportiu la Piscina continuï obert".

Per la seva banda la regidora d'Esports de l'Ajuntament de VNG, Blanca Albà va iniciar la seva intervenció assegurant que "són unes obres imprescindibles i l'oportunitat de fer-les no es pot discutir i per aquest motiu volem demanar la vostra complicitat i comprensió". La regidora d'Esports va assegurar que durant les obres "s'intentaran mantenir tots els serveis possibles per tres motius: perquè els usuaris tinguin el menor perjudici possible; perquè hi ha treballadors afectats i perquè considerem que la piscina és un tema de salut i d'esport".

Per pal·liar l'afectació, la regidora Albà va explicar que s'aplicarà un descompte progressiu en les quotes de les persones abonades que també podran utilitzar tots els serveis que hi ha al parc del Garraf i va finalitzar demanant sobretot "la comprensió de tothom perquè realment l'objectiu és que tothom pugui seguir gaudint del servei i practicant esport".


Més informació
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00