Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/05/2015

Visita comentada a l'exposició 'Tupí or not tupí'

Obra 'Judgement in cyberspace' de Miao Xiaochum que es pot veure a la mostra    Obra 'Judgement in cyberspace' de Miao Xiaochum que es pot veure a la mostra

Aquest dissabte, oportunitat per als qui encara no han pogut visitar la mostra

El proper dissabte 23 de maig a les 12 del migdia, el Centre d'Art Contemporani LA SALA acollirà una visita comentada a l'exposició 'Tupí or not Tupí'.
La mostra s'estructura des de la transversalitat interdisciplinària de l'art contemporani amb les tradicions de l'art modern i antic, construint relats a base de connexions i noves sinèrgies que s'estableixen entre la Biblioteca Museu Victor Balaguer i el Centre d'Art Contemporani LA SALA.
A la mostra es poden veure obres d'artistes actuals com Jaume Plensa, Ignasi Abellí, Jordi Fulla, Manuel Morales o Jo Milne entre d'altres, que es confronten amb peces del fons del Museu Víctor Balaguer que habitualment es troben a les reserves del museu.

L'activitat és gratuïta i no cal reserva prèvia. Per als que no hi puguin anar aquest dissabte, la propera visita comentada es farà el diumenge 14 de juny a les 12 h.

L'exposició, que ha estat produïda per Art Públic, col·lecció Biel Torrents, es pot visitar al Centre d'Art Contemporani LA SALA fins al 28 de juny.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00