Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/07/2008

Seixanta corredors participen a la baixada ciclista d'agermanament

El club ciclista Chemin Long de Mérignac i la Unió Ciclista Vilanova van baixar conjuntament des de la població de Rialp

Un total de 60 ciclistes del club Chemin Long i de la Unió Ciclista Vilanova van fer junts el recorregut entre les poblacions de Rialp i Vilanova i la Geltrú, el dissabte 28 de juny, en l'anomenada 'Baixada d'Agermanament'

El dijous, dia 26 de juny, els ciclistes francesos van recorre els 199 quilòmetres de la primera etapa entre Mérignac i Miranda. L'endemà, van recorre els 200 quilòmetres que hi ha entre Mirande i Rialp, corresponents a la segona de les etapes.

El mateix divendres, dia 27 de juny els integrants de la Unió Ciclista Vilanova van desplaçar-se amb autobús fins a Rialp per tal de conèixer als seus homòlegs del Club Chemin Long i baixar conjuntament, el dissabte 28, fins a Vilanova i la Geltrú en la tercera i darrera etapa de 222 quilòmetres.

La duresa de la tercera etapa, amb tres ports de muntanya i el cansament acumulat fruit de les dues etapes anteriors, es va deixar veure en els ciclistes de Mérignac, que van haver de fer diferents parades per descansar. Tot i això, els ciclistes francesos van endur-se un bon record de l'acolliment que van rebre per part dels ciclistes vilanovins i de la ciutat Vilanova i la Geltrú la qual van visitar diumenge.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la regidoria de Joventut, Llengua i d'Agermanaments de VNG i de la regidoria d'Esports, manifesta el seu agraïment a tots els participants.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00