Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/09/2016

Sopar solidari aquest divendres

El sopar costa 15 euros i es farà a l'exterior del Museu del Ferrocarril    El sopar costa 15 euros i es farà a l'exterior del Museu del Ferrocarril

Demà se celebra el sopar solidari en favor d'un projecte social per a persones que no poden assumir la despesa dels tractaments més bàsics dels dentistes

Per demà divendres 30 de setembre, la cadena SER Penedès – Garraf i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú han organitzat un sopar solidari en favor d'un projecte social d'atenció bucodental.

El sopar se celebrarà al Museu del Ferrocarril a les 20.30 h. Els tiquets solidaris tenen un preu de 15 euros i es poden comprar a les parades del Mercat del Centre de Vilanova, i el mateix dia 30, a l'entrada del Museu.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és ajudar econòmicament un projecte social d'atenció bucodental per a persones que, per manca de recursos econòmics, no poden accedir als serveis més bàsics dels dentistes.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú manté, des del mes de març d'aquest any, una relació permanent de col·laboració amb el Centre Dental Vilanova, de manera que el centre presta serveis d'atenció odontològica solidària a persones derivades dels Serveis Socials Municipals. Aquesta col·laboració permet accedir a la cura bucodental preventiva i reparadora a persones que, per la seva situació econòmica no poden assumir el cost d'aquests tractaments bàsics, com les neteges, els curetatges, les càries i les endodòncies. El cost d'aquests serveis els assumeix íntegrament el Centre Dental Vilanova, exceptuant un copagament simbòlic de 3 € per visita, per part de la persona que rep el tractament.

Notícia relacionada

Els diners recaptats durant el sopar solidari es destinaran íntegrament a augmentar l'atenció odontològica que el Centre Dental Vilanova presta en col·laboració amb els Serveis Socials municipals.

El sopar, que es farà als jardins del Museu, el serviran els establiments col·laboradors: Casa Ametller, Càtering Simpàtic, Restaurant La Nau, Pastisseria Abraham, vins i caves Vallformosa i l'Espiga d'or. Posteriorment, Guillem Estadella amenitzarà la vetllada amb uns monòlegs humorístics.

Podeu veure el menú del sopar en aquest enllaç

Per a les persones que no hi puguin participar però vulguin fer aportacions, s'ha creat una Fila 0. Totes aquelles persones interessades en col·laborar a través d'aquesta Fila 0 han d'enviar un correu electrònic a arodriguezj@vilanova.cat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00