Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/03/2012

Activitats per Setmana Santa al Museu Romàntic Can Papiol

Menjador de Can Papiol Menjador de Can Papiol

Circuits pel Nucli Antic o visites comentades a Can Papiol són algunes de les propostes per a aquests dies de festa

Per aquesta Setmana Santa el Museu Romàntic Can Papiol ha organitzat unes visites molt especials combinades amb rutes de marxa nòrdica o amb circuits urbans pel Nucli Antic.

El divendres 6 i el dissabte 7 d'abril, a les 10.15 h, es realitzarà un circuit pel Nucli Antic que primer inclou una visita comentada al Museu Romàntic Can Papiol i a continuació un itinerari urbà per la Geltrú i la Vilanova Antiga per conèixer l'origen de la ciutat.

L'activitat té una durada aproximada de 2 hores i el preu és de 5 euros per persona. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al telèfon 93 893 03 82 o bé al correu electrònic: museupapiol@vilanova.cat.

Aquesta activitat s'ha organitzat amb col·laboració amb l'Estació Nàutica de Vilanova.

El mateix divendres 6 d'abril, a les 19.30 h, s'ha programat una visita comentada a Can Papiol seguida d'un circuit de marxa nòrdica per camins i corriols dels afores de la ciutat.

El punt de trobada serà a la plaça. de les Casernes a les 19.30 h. El circuit començarà amb una visita comentada al Museu Romàntic Can Papiol al capvespre, i a continuació s'iniciarà la marxa nòrdica nocturna. L'activitat es realitzarà amb l'acompanyament d'un guia professional.

Els participants han d'anar equipats amb roba còmoda per caminar, han de portar frontal de llum i aigua. L'organització facilitarà els bastons a aquelles persones que no en tinguin.

El circuit que es durà a terme té una dificultat fàcil i l'edat recomanada dels participants és a partir de 8 anys. La travessa de marxa nòrdica finalitzarà amb un ressopó de fruita per a tots els assistents.

El preu és de 10 euros per persona. Informació i reserves al telèfon 607 16 78 03 o al correu electrònic miquel@fontsadventure.com. L'activitat està organitzada amb la col·laboració de Font's Adventure.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00