Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/05/2009

VNG i Matanzas reafirmen l'agermanament

Encaixada entre els dos alcaldes, ahir al Saló de Plens Encaixada entre els dos alcaldes, ahir al Saló de Plens

Representants de la ciutat cubana són de visita aquesta setmana, en la qual preveuen treballar sobretot en accions de cooperació

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va rebre ahir al vespre al Saló de Plens una delegació de la ciutat cubana de Matanzas, que serà a la capital del Garraf aquesta setmana. En un acte institucional amb presència de totes les forces polítiques representades en el Ple (PSC, CiU, PP, IC-V, ERC i CUP), els alcaldes de les dues ciutats van signar un document de ratificació de l'agermanament. D'aquesta manera es refermava la validesa dels lligams entre ambdós municipis, establerts oficialment fa deu anys.

La delegació de Matanzas, formada per l'alcalde de Matanzas, Reynold Miguel Díaz, el vicepresident del Govern Provincial i exalcalde de Matanzas, Ariel González, i el president del Casal Català de Matanzas, Mario Norat, seguiran durant la seva estada un farcit programa d'activitats per conèixer la ciutat i de reunions de treball. Entre d'altres, tenen previstes trobades amb diferents regidories per desenvolupar polítiques conjuntes en àmbits com l'esport, l'educació i, sobretot, la cooperació. Així mateix, es reuniran amb entitats com el Casal d'Amistat Cubà-Garraf i Acció Solidària amb el Sàhara, i també visitaran la Casa Amèrica, a Barcelona.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00