Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/11/2010

Arrenca el Festival Blanc

   Wsp. Marta Cerdà Wsp. Marta Cerdà

El certamen converteix VNG en capital del disseny gràfic aquest cap de setmana

El Festival de Disseny Gràfic de Catalunya, Blanc, ha començat aquest matí puntualment, amb els workhops previstos. A les 9 h s'iniciaven els tallers oferts per America Sánchez i Sr. Papermind & Jaume Pujagut, a l'Escola Municipal d'Art i Disseny. Una hora més tard s'han posat en marxa els previstos a Neàpolis, a càrrec de Marta Cerdà, Arts Gràfiques Orient i Rosetayoihana.com.

Aquest esdeveniment converteix aquest cap de setmana Vilanova i la Geltrú en referent de la comunicació visual i les arts gràfiques. L'organització del festival, a càrrec de l'entitat Dr Jum amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l'empresa municipal Neàpolis, calcula que se superaran de llarg les 400 persones que passaran per aquesta segona edició, entre públic, conferenciants i premsa. Entre les persones inscrites n'hi ha de procedents d'arreu de Catalunya i de diversos punts de l'estat espanyol.

Aquesta tarda es reprendrà el certamen, amb la inauguració a les 15.30 h. Tot seguit s'iniciaran les conferències, entre les quals es comptarà amb representants d'estudis com Bendita Gloria, Boolab, Villarrosàs o Herraiz Soto & Co. Les ponències continuaran demà dissabte durant tot el dia. El festival acabarà a mitjanit amb una festa al Nostàlgic de Vilanova i la Geltrú.

Per a més informació: www.blancfestival.com

Notícia relacionada: El festival Blanc preveu reunir 400 persones aquest cap de setmana a Neàpolis

Fotos en el Facebook de Neàpolis
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00