Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/04/2008

Adjudicada la reurbanització del sector Masia en Barreres II

La reurbanització del sector era un dels compromisos del govern per reduir el problema de la pols al barri del Tacó

La Junta de Govern Local ha adjudicat aquest dimarts les obres d'urbanització i reparcel•lació del sector Masia en Barreres II a l'empresa OHL per un import de 4.212.078 d'euros. Segons el govern municipal, l'adjudicació, suposa el compliment del compromís amb els veïns del barri del Tacó per solucionar, en part, la problemàtica de la pols que pateix aquest barri de VNG.

Les obres del sector Masia en Barreres II suposen la urbanització i ordenació dels vials i dels terrenys de les empreses ubicades en aquesta zona industrial de la ciutat. Aquest fet permetrà reduir les emissions de pols que actualment es produeixen a causa del transport de mercaderies de la zona, per vies no urbanitzades.

La urbanització del sector Masia en Barreres II era un dels compromisos que l'Ajuntament havia adquirit amb l'AV del Tacó per reduir la generació de partícules de pols al barri. En aquest sentit, la urbanització del sector també permetrà que les empreses que hi estan instal·lades puguin aplicar millors mesures ambientals per reduir l'impacte que produeix la immisió de la pols produïda per la circulació de vehicles.

Des de l'Ajuntament de VNG s'ha reiterat que el govern municipal exercirà de ple les seves competències per solucionar aquesta problemàtica mediambiental. En aquest sentit, un dels compromisos del govern era urbanitzar aquest sector de 17 hectàrees on s'hi desenvolupen principalment activitats industrials.

Està previst que les obres s'iniciïn a principis del mes de juny.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00