Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/05/2007

Èxit de la trobada de responsables d'OAC,s a VNG

Trobada de represenants d'Oficines d'Atenció al Ciutadà   Trobada de represenants d'Oficines d'Atenció al Ciutadà

Les persones assistents van destacar la modernitat i funcionalitat de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de VNG

Representants de les oficines d'atenció al ciutadà de 12 municipis de Catalunya es van reunir ahir a VNG per posar en comú, debatre i intercanviar punts de vista i experiències sobre les característiques d'aquests llocs de treball i les problemàtiques amb què es troben els tècnics que realitzen aquesta tasca als ajuntaments. 

Les 28 persones assistents també van visitar les noves oficines de l'OAC de VNG, destacant la seva modernitat i funcionalitat. Recentment els ajuntaments de Girona, Blanes, Sant Boi, Santa Coloma, Cambrils, Tàrrega, Sabadell, Reus, Viladecans, Lleida i VNG, que participen en aquest fòrum d'OAC,s ,van signar un conveni de col·laboració on, entre d'altres, s'estableix el calendari de trobades i el programa de formació que es desenvolupa a les diferents jornades de treball que s'han realitzat des del setembre. 

La trobada es va celebrar durant tot el dia al Foment Vilanoví. Aquesta trobada, així com la jornada de formació que es farà el 10 de juliol a Sant Boi de Llobregat, s'ha organitzat a través del fòrum creat per una dotzena d'ajuntaments catalans, que al maig de 2006 es van reunir per impulsar accions de formació i col·laboració intermunicipal al voltant d'aquestes oficines.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00