Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/08/2012

El Govern busca alternatives per garantir la continuïtat del Cinema Bosc

Bosc Cinema Bosc Cinema

Una de les possibilitats és que participi en el projecte una empresa privada

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha acordat amb els propietaris del Cinema Bosc una pròrroga en el contracte que tenen signat, i que finalitzava aquest juny, fins al 30 de setembre, per tal que el Govern municipal pugui buscar algun mecanismes per poder renovar aquesta relació i mantenir el cinema municipal.

La regidora de Cultura, Marijó Riba, ha explicat que "l'Ajuntament vol continuar oferint aquest servei a la ciutadania, però en unes condicions que es puguin assumir. Hem tingut trobades amb la propietat però la decisió no està presa".

Donada la situació econòmica actual, el Govern, per no renunciar a seguir oferint cinema al bell mig de la ciutat, no descarta poder incloure la participació d'una empresa privada que garanteixi la continuïtat del Bosc.

Ara, des de la Regidoria de Cultura s'estan buscant noves fórmules que permetin tirar endavant el projecte. En cas de no arribar a un acord amb la propietat del cinema, caldrà valorar altres fórmules, utilitzant altres instal·lacions municipals, però entenent que ja no es podrà oferir el format habitual de "cinema".

El Cinema Bosc va reobrir les seves portes l'estiu de 2009 com a cinema municipal, després d'uns anys d'estar tancat. Des d'aleshores, és gestionat a través de Neàpolis.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00