Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/08/2016

El Fora estocs arriba demà dissabte a la plaça de la Vila

La coneguda fira comercial de tancament de rebaixes obrirà a les nou del matí fins a les nou del vespre

Tot preparat per a la quinzena edició de la Fira Fora Estocs que se celebrarà demà dissabte a la plaça de la vila des de les nou del matí fins a les nou del vespre. El fora Estocs és ja tot un referent comercial que dona per finalitzades la temporada de rebaixes de l'estiu.

El Fora Estocs està organitzat per l'associació de comerciants i serveis Viu Comerç. Aquesta mostra s'ha convertit en la fira comercial de referència a la ciutat, organitzada des del propi comerç, i transcendeix fora de la mateixa pels articles de temporada que porten els establiments participants i els preus de liquidació. Enguany, i per segona edició consecutiva, també es podrà apreciar una modificació en l'estètica de l'esdeveniment, ja que la tipologia de les carpes dels establiments ha estat modificada per tal d'afavorir l'exposició de productes.

L'objectiu és la venda de l'estoc de la temporada d'estiu 2016. Els visitants trobaran els productes que han vist en el transcurs de les rebaixes a les botigues amb un preu encara molt més econòmic. L'oferta comercial es podrà trobar en més de les 60 carpes dels comerços associats a Viu Comerç amb establiments de roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, òptica, llar, informàtica, o empreses de serveis.

La iniciativa compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. Des de Viu Comerç s'aposta per potenciar i projectar la imatge del comerç vilanoví, amb la voluntat de consolidar Vilanova i la Geltrú com el centre comercial a cel obert més important entre Barcelona i Tarragona
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00