Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/04/2007

El conseller Saura ha visitat les obres de la caserna dels Mossos d'Esquadra

Visita del conseller a les obres de la caserna dels Mossos a VNG   Visita del conseller a les obres de la caserna dels Mossos a VNG

El desplegament dels Mossos d'Esquadra a VNG està previst pel proper 1 de novembre

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a la Ciutat, Joan Saura va estar divendres VNG. El motiu d'aquesta visita era conèixer l'estat actual de les obres de la nova caserna dels Mossos d'Esquadra a VNG, que està previst que entri en funcionament el proper novembre. Joan Saura va ser rebut a l'Ajuntament per l'alcalde, Joan Ignasi Elena i altres membres de la corporació municipal amb qui, després de signar el Llibre d'Honor de la ciutat, va mantenir una reunió de treball. 

Posteriorment, la comitiva va traslladar-se als terrenys on s'està construint el nou equipament policial, situat a la ronda Ibèrica, 68, cantonada amb rambla de Sant Jordi. El conseller va parlat de les obres de la futura comissaria dels Mossos d'Esquadra de VNG, que serviran per donar cobertura a tota la comarca, excepte Sitges, destacant la coordinació entre aquest cos policial i la policia local de VNG. També l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, va remarcar el bon ritme de les obres i que l'arribada dels mossos permetrà clarificar les funcions dels diferents cossos policials. Tant el conseller d'Interior com l'alcalde van coincidir a valorar la importància de l'arribada dels mossos a la comarca, prevista pel proper 1 de novembre.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00