Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/10/2008

L'Ajuntament de VNG aprova les bases per a l'adjudicació de 24 habitatges de protecció oficial al sector del Solicrup

  Els pisos es construiran al sector del Solicrup Els pisos es construiran al sector del Solicrup

Els habitatges disposaran de plaça d'aparcament i tindran entre una i tres habitacions

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha aprovat les bases per a l'adjudicació de 24 habitatges i places d'aparcaments de Protecció Oficial en règim general, al sector del Solicrup, promoguts per l'empresa municipal 'Promoció Industrial Vilanova S.A.M.'

L'edifici, que es construirà al carrer de Panxo Ferre, 4-6, del sector de Solicrup de Vilanova i la Geltrú, tindrà 24 habitatges distribuïts en dues escales i tres habitatges per replà. Hi haurà habitatges amb 1, 2 i 3 habitacions amb una superfície útil d'entre 39'71 m2 i 66'02m2.

D'aquests habitatges n'hi haurà 8 que estaran completament adaptats a persones amb mobilitat reduïda. Així mateix, tots els accessos a les parts comunes de l'edifici, com la zona verda i la rampa d'accés a l'aparcament també estan adaptats.

La planta soterrani de l'edifici està destinada a aparcament i disposa de 24 places d'aparcament per a cotxes. L'adjudicació dels habitatges obliga al propietari a l'adquisició d'una plaça d'aparcament.

Els habitatges, destinats a la seva venda, s'han construït tenint en compte un seguit de criteris ambientals i d'ecoeficiència. La instal·lació de places solars per aigua calenta sanitària, xarxes de sanejament separatives, aprofitament de ventilació creuada, o aprofitament de l'aigua de la pluja per a rec de la zona comunitària, són alguns dels criteris que s'han seguit en la construcció del bloc d'habitatges. Altres aspectes de respecte i estalvi energètic han estat la creació d'un espai reservat per a la recollida selectiva de residus a la cuina, aïllament acústic entre habitatges, o la utilització de pintures amb Etiqueta Ecològica Europea.

Pel que fa als preus de venda dels habitatges oscil·len entre 101.513 euros i 163.128 euros amb la plaça d'aparcament inclosa. Aquests preus són de caràcter provisional, fins la seva qualificació definitiva que és on s'especificarà la superfície útil definitiva de cada habitatge.

La promoció dels habitatges disposa de tres tipus de llista, segons el sol·licitant.

Llista A- habitatges d'1 dormitori. S'hi poden inscriure nuclis familiars d'entre 1 i 2 persones. (8 habitatges)

Llista B- habitatges de 2 dormitoris. S'hi poden inscriure nuclis familiars d'entre 3 i 4 persones, (2 habitatges) i nuclis familiars d'entre 1 i 4 persones, en els que una de les persones tingui mobilitat reduïda. (8 habitatges)

Llista C- habitatges de 3 dormitoris. S'hi poden inscriure nuclis familiars entre 4 i 6 persones. (6 habitatges)

Entre totes les persones sol·licitants admeses es realitzarà un sorteig públic de determinació de les persones adjudicatàries, així com de l'habitatge assignat en cadascun dels casos. En els pròxims dies es donaran a conèixer les dates i terminis per presentar les sol·licituds.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00