Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/02/2009

Joves de Mérignac fan pràctiques d'empresa al Garraf

Els estudiants participen en el 'Projecte Leonardo' de la Generalitat de Catalunya

Aquest migdia, l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, ha ofert una recepció al Saló de Plens als quatre joves de Mérignac, ciutat agermanada amb Vilanova i la Geltrú, que estan fent pràctiques en empreses de la ciutat i del Garraf. Els joves estaven acompanyats per la seva tutora i professora, Pilar de la Sierra.

Durant l'acte, l'alcalde de VNG ha donat la benvinguda als quatre estudiants, desitjant-los que tinguin una bona estada a la ciutat i que aprofitin per aprendre. A banda, els alumnes s'han anat presentant.

Els joves participen en el projecte Leonardo de la Generalitat de Catalunya, entre el Lycée Professionnel Marcel Dassault de Mérignac i l'IES Joaquim Mir, que és el seu centre col·laborador.

Els alumnes realitzen pràctiques d'empresa del batxiller de Serveis i del batxiller d'Electrotècnica, del 19 de gener fins el 13 de febrer. En concret, l'Aude Dupuy realitza les pràctiques a la regidoria d'Agermanaments de l'Ajuntament de VNG. La Laura i la Cloé a l'hotel Calypolis de Sitges, i el Jonathan a l'empresa vilanovina Climat-nova.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00