Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/05/2016

Els valors de l'empresa familiar, a debat dilluns a l'auditori de Neàpolis

Oriol Junqueras i Neus Lloveras participaran a aquest acte dilluns a les 19 h

L'auditori de Neàpolis acollirà dilluns 9 de maig, a les 19 h, el debat territorial de VIA Empresa, amb la col•laboració de l'Associació d'Empresaris del Garraf i el Penedès (ADEPG). Sota el títol La importància dels valors en l'empresa familiar, es parlarà del rol positiu que desenvolupen les empreses familiars en el conjunt de l'economia, que en molts casos representen el 80% de l'economia d'un país.

La taula rodona comptarà amb casos d'èxit del territori de diferents sectors que han demostrat ser resistents i tenir capacitat de créixer de manera constant, com és el cas de les empreses familiars Cafès Novell i L'espiga d'Or. De la mà dels seus protagonistes i amb la companyia dels experts Pilar Marquès, directora de la Càtedra de l'Empresa Familiar de la Universitat de Girona i membre de l'Institut de l'Empresa Familiar; i Xavier Cambra, president de Transmmission i editor dels llibres Capitans d'Indústria i Capitans del Comerç; es donaran a conèixer els factors d'èxit d'aquestes empreses i es trencaran mites.

L'acte també comptarà amb la participació del vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Oriol Junqueras i amb l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras.

El debat s'emmarca en el cicle de debats territorials de VIA Empresa que va començar el 2014 amb Barcelona com a escenari, i que va seguir l'any passat a Igualada. L'objectiu d'aquests actes és promoure el teixit empresarial i industrial arreu de Catalunya i compartir una visió constructiva del món de l'empresa i l'economia. L'assistència és gratuïta però cal inscripció prèvia. El networking començarà a les 18.30 h. Tots els assistents podran seguir l'acte via Twitter amb l'etiqueta #ActitudsVE
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00