Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/02/2010

Neàpolis, centre col·laborador del certificat ACTIC

logotip ACTIC

S'hi realitzen les proves per obtenir l'acreditació sobre el nivell de coneixements en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació

Neàpolis és un dels primers centres col·laboradors autoritzats al Garraf on els aspirants poden realitzar la prova d'avaluació per obtenir l'ACTIC, l'Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Generalitat de Catalunya. Com a centre autoritzat, l'equipament vilanoví posa a disposició de les persones interessades les seves instal·lacions i recursos disponibles.

Qualsevol persona major de 16 anys pot demostrar les seves competències TIC mitjançant aquesta prova. Les persones que la superin satisfactòriament obtindran un certificat acreditatiu que emetrà la Generalitat, i que els possibilitarà acreditar un determinat nivell de competències (bàsic, mitjà o avançat) en TIC davant de qualsevol empresa o administració. ACTIC es podria convertir en un requisit necessari per accedir a determinats llocs de treball tant públics com privats que impliquin un ús habitual de la informàtica.

Característiques de la prova

L'examen, que s'ha de fer obligatòriament en un dels centres col·laboradors, consisteix en realitzar en un temps concret un conjunt d'activitats que el sistema determina aleatòriament. Per a cadascun dels diferents certificats ACTIC (bàsic, mitjà o avançat) varia el tipus d'activitat i el temps que es té per realitzar la prova.

La taxa del nivell 1 (Certificat bàsic) és de 15 euros i del nivell 2 ( Certificat mitjà) de 20 euros. El Nivell 3 (Certificat avançat) tindrà un cost de 25 euros i es preveu que es posi en marxa al llarg del 2010. Per tal d'accedir a aquest tercer nivell s'haurà d'haver obtingut el certificat mitjà.

La inscripció a la prova es fa a través del web de l'ACTIC, http://actic.gencat.cat, on també es pot consultar la informació completa sobre l'acreditació.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00