Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/02/2016

Torna el concurs fotogràfic 'L'empremta femenina'

Les fotografies es poden presentar fins dilluns    Les fotografies es poden presentar fins dilluns

El col·lectiu fotogràfic Fotoítaca i l'Ajuntament de VNG convoquen el 19è concurs fotogràfic 'L'empremta femenina' i la 2a edició del Premi Honorífic a la fotoperiodista 'Mary'

Fins dilluns 29 de febrer es poden lliurar les fotografies participants a la dinovena edició del concurs “L'empremta femenina”, convocat pel Col•lectiu Fotogràfic de l'AV Sant Joan Fotoítaca i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, juntament amb el premi honorífic a la fotoperiodista María García Rubio, “Mary”.

Aquest concurs pretén fomentar la creativitat plàstica reflectint la vida de les dones en totes les seves vessants: laboral, social, familiar, d'oci, etc., per fer visible la seva imprescindible participació en l'avenç de la nostra societat.

S'atorgaran 6 premis segons les categories: premi honorífic a la fotoperiodista María García Rubio “Mary”, premi d'honor a la col·lecció, primer premi, segon premi, tercer premi, premi especial “Vilanova i les dones”.

El jurat valorarà que les fotografies reflecteixin la vida de les dones en el nostre entorn més proper (Catalunya). Així mateix, es tindrà en compte, per als premis especials:
Premi honorífic a la fotoperiodista María García Rubio “Mary”: es premiarà la fotografia que reflecteixi l'actualitat i les notícies relacionades amb l'empoderament de les dones durant l'últim any (2015 – 2016).
Premi d'honor a la col·lecció: es premiarà l'obra completa presentada per l'autor/a (el conjunt de tres fotografies), tenint en compte totes les característiques del concurs.
Premi especial “Vilanova i les dones”: es premiarà la fotografia que reflecteixi el món femení a la localitat de Vilanova i la Geltrú.

El lliurament de premis es farà divendres 11 de març a les 19 h a la sala d'actes del centre cívic de Sant Joan. L'exposició es podrà visitar des del dia 11 fins al 31 de març. Així mateix, es farà exposició itinerant per altres centres cívics i espais municipals de Vilanova i la Geltrú durant el període d'un any.

Podeu consultar les bases aquí

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00