Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/12/2011

Visita tècnica al Museu Papiol de VNG

Moment de la jornada Moment de la jornada

La trobada anava dirigida a professionals de l'arquitectura i la construcció de la comarca i als membres del Col·legi d'aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació de Barcelona

El dissabte 17 de desembre es va celebrar al Museu Romàntic Can Papiol una jornada tècnica dirigida als professionals de l'arquitectura i la construcció de la comarca del Garraf associats a l'ADEG, i als membres del Col·legi d'aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació de Barcelona.

La jornada es va dividir en dues parts. La primera es va centrar en una ponència per explicar les intervencions que s'han fet al llarg d'aquests 5 anys de rehabilitació de l'immoble, i que van finalitzar amb l'obertura del Museu Papiol el mes d'octubre passat. Aquesta ponència va anar a càrrec dels tècnics projectistes i redactors de les obres de reforma, els arquitectes municipals Anabel Fuentes i Alejandro Galofré, i l'arquitecte Magí Gual.

L'acte també va comptar amb la participació de la gerent de l'Organisme Autònom de Patrimoni Víctor Balaguer, Montserrat Alòs, i de la directora del Museu Mireia Rosich.

En la segona part, els mateixos arquitectes i representants de la institució varen guiar als assistents en una visita per les diferents estances de la casa museu. Durant aquesta visita es va explicar l'abast i les singularitats de les actuacions realitzades que han suposat la substitució de les bigues estructurals de gran part de l'edifici, i el condicionament a la normativa vigent en matèria d'instal·lacions i seguretat, com és el cas de la construcció de la nova escala interna d'evacuació.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00