Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/11/2014

El Ple de VNG aprova acceptar la quitança formulada pel Parc del Garraf sobre el deute amb Bankia i l'Ajuntament

   Parc del Garraf Parc del Garraf

L'acceptació suposa una reducció de 3.340.000 € del deute amb Bankia i de 240.287 € amb l'Ajuntament de la ciutat

El Ple de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha aprovat, amb els vots a favor de tots els grups polítics, exceptuant la CUP que hi ha votat en contra, acceptar la petició de quitança formulada pel Parc del Garraf Sport AIE dels deutes que manté amb l'Ajuntament i amb Bankia.

Aquest acord permet que l'empresa concessionària de les dues instal·lacions esportives, pugui reduir en 3.340.000 € el seu deute amb Bankia, i es doni llum verda a l'autorització del refinançament dels préstecs hipotecaris concertats amb l'entitat financera. La proposta també contempla una quitança de 240.287 € sobre el deute que té amb l'Ajuntament. Com a part de l'acord, l'empresa ha de retirar tots els contenciosos que manté amb el consistori vilanoví.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha valorat molt positivament aquest acord ja que afavoreix la continuïtat de l'empresa, i ha explicat que "el Pla de viabilitat, aprovat el mes de juliol, no contemplava una quitança de Bankia de gairebé el 40% del deute i per tant s'han millorat les condicions del propi Pla".

En aquest mateix sentit, la regidora d'Esports Blanca Albà, ha explicat que "en aquests moments tots els agents implicats estan treballant en la mateixa línia per tal de donar viabilitat a la concessió; hi ha una interventora única amb dedicació exclusiva, una nova empresa gestora de les instal·lacions i un tancament en condicions molt beneficioses per l'empresa pel que fa al pre-concurs”. A aquests aspectes, ha dit, “cal afegir que en els darrers mesos les noves ofertes que s'han fet han permès augmentar el nombre d'abonats d'ambdues instal·lacions".

Pel que fa al deute amb l'Ajuntament, l'acord contempla també la quitança i els terminis de retorn dels 626.000 € que encara quedaran pendents d'abonar.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00