Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/06/2008

L'estiu a ciutat, una guia pràctica amb totes les activitats per fer a l'estiu a VNG

 Isabel Pla, Tomàs Álvaro i Salvador Becerra   Isabel Pla, Tomàs Álvaro i Salvador Becerra

El programa, disponible en quatre idiomes, recull totes les activitats que s'organitzen fins al 14 de setembre

Un any més, l'Ajuntament de VNG edita el programa Estiu a Ciutat, on es recullen totes les activitats que es duran a terme a Vilanova i la Geltrú des de mitjans de juny fins a mitjans de setembre.

En l'acte de presentació, que va tenir lloc ahir a la tarda a la Sala de Comissions de l'Ajuntament, el segon tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de Ciutat, Tomàs Álvaro, va voler destacar 'el treball transversal tan important que s'ha dut a terme a través de les regidories implicades per oferir, tant a ciutadans com a visitants de la nostra ciutat, una àmplia oferta d'activitats'.

Es tracta d'una proposta, editada en un format atractiu i còmode, per tal de tenir en un desplegable totes les activitats que es poden dur a terme a VNG, durant aquests mesos de l'any. En l'edició del fullet hi ha participat les diferents regidories implicades en la programació d'actes i esdeveniments de qualsevol caire i adreçat a diferents tipologies de persones. Infants, joves, persones grans, interessades en temes culturals o bé en la pràctica esportiva, tothom hi trobarà una gran diversitats d'activitats per realitzar per tota la ciutat. La publicació també s'adreça al turisme que visita la ciutat, per això se n'ha fet una edició amb idiomes, i que els forasters podran trobar a les recepcions dels hotels i allotjaments de VNG. Tomàs Álvaro va valorar aquest punt i va incidir en el fet 'que la distribució es farà per tota la ciutat, tant a través d'instal·lacions públiques com privades', referint-se als establiments hotelers de la ciutat.

El regidor d'Esports, Salvador Becerra, va explicar les claus de la programació esportiva que s'inclou a l'Estiu a Ciutat, i va parlar 'del gran poliesportiu que representen les platges de VNG, on s'hi desenvoluparan esports diversos i oberts a tots els públics'. Així mateix, va voler agrair la participació de clubs i entitats, així com dels xiringuitos de la ciutat, a l'hora de programar activitats.

Per la seva banda, la regidora de Cultura, Isabel Pla, va incidir en les programacions de caire cultural. Aquesta època de l'any 'ens permet poder programar en espais oberts i treballar amb formats diferents que la resta de l'any. La nocturnitat també ens ofereix un ampli ventall de possibilitats'. Isabel Pla va voler destacar el tipus de programació que inclou la guia d'estiu, 'variada i per a tots els públics'.

Propostes com les Serenates a la Geltrú; els festivals alternatius com el Faraday, el Nova Reggae o el Tranuita; les nits de música i art del Museu Víctor Balaguer; els esports a la sorra com per exemple l'handbol o el tennis platja i l'aiguagim; exposicions a les biblioteques municipals; les tardes de Faràndula, tallers i activitats familiars als centres cívics municipals; el tradicional desafiament de llaguts a rem, conformen l'Estiu a Ciutat que pretén facilitar l'accés a totes les activitats de la manera més àgil i còmode per a la ciutadania, en un programa de mà.

Enguany se n'han fet quatre edicions diferents: una amb català, que engloba juny i juliol, la mateixa traduïda a tres idiomes (castellà, anglès i francès), una altra que inlclou agost i setembre i aquesta mateixa traduïda també a tres idiomes.

Les regidories de Joventut, Promoció de Ciutat, Participació, Cultura i Esports han estat les encarregades de nodrir de continguts el programa, que es podrà recollir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana així com en d'altres instal·lacions municipals, com els centres cívics, l'Oficina de Turisme, museus, biblioteques, mercats, espais esportius o Neàpolis, entre d'altres.

La informació que recull l'Estiu a Ciutat estarà complementada a l'agenda de la pàgina web municipal, http://www.vilanova.cat i serà aquí on s'hi podrà tota la informació referida en el programa d'activitats.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00