Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/11/2013

Continua la vaga de recollida d'escombraries

La regidora de Serveis Viaris està treballant en la negociació per l'establiment dels serveis mínims  La regidora de Serveis Viaris està treballant en la negociació per l'establiment dels serveis mínims

Mentre no es resol el conflicte entre l'empresa Valoriza i els seus treballadors, la vaga es manté. Des de l'equip de govern es fa una crida a la negociació, al compliment dels serveis mínims i a la col·laboració ciutadana

La negociació del conveni entre l'empresa Valoriza i els seus treballadors continua estancada, i com a mesura de pressió els treballadors mantenen la vaga de recollida d'escombraries a Vilanova i la Geltrú. Una vaga que va començar la matinada de dimarts i que ja deixa notar els seus efectes, per la qual cosa des de l'equip de govern s'està insistint en fer una mediació activa, procurant que el diàleg entre els dues parts arribi a bon port, i negociant per l'establiment d'uns serveis mínims que hores d'ara no s'estan complint tal i com estaven planificats.

Davant d'aquest conflicte empresarial que afecta tota la ciutadania, i amb l'objectiu de preservar la salubritat, la regidora de Serveis Viaris i Mobilitat Glòria García ha exigit a l'empresa Valoriza que compleixi els serveis mínims, i ha explicat que "si aquesta nit no se soluciona aquest punt, l'Ajuntament té previst emprendre les mesures que cregui oportunes".

Mentrestant, la regidora i l'alcaldessa Neus Lloveras han demanat la col·laboració ciutadana, recordant als vilanovins i vilanovines que "si troben que el contenidor està ple, no deixin la bossa fora".

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00