Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/06/2014

El cooperativisme, eix de la jornada que es farà el 18 de juny a l'IMET

null

'Pensa en CO: Emprèn de forma col·lectiva és el títol de la jornada que s'organitza a VNG. Durant l'estiu hi haurà altres jornades a la comarca incloses en la iniciativa 'Estiu cooperatiu al Garraf'

L'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) organitza el dimecres 18 de juny una jornada sobre el cooperativisme. 'Pensa en CO: Emprèn de forma col·lectiva' és el títol d'aquesta jornada que abordarà diferents experiències que han posat en pràctica cooperatives del nostre territori; les fórmules de finançament de les cooperatives i la ponència, a càrrec de l'experta en Economia Social i Cooperativa, Rocio Muela.

La jornada començarà a les 9.30 h amb les intervencions de la primera tinenta d'alcaldia i regidora d'Educació i Ocupació, Ariadna Llorens i del regidor d'Hisenda, Recursos Humans i Organització Interna de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Miquel Àngel Gargallo i finalitzarà a les 13.30 h. Està previst que també hi intervingui el director general d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom al Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Xavier López. A banda, també participaran com a ponents de la jornada representants de la Federació de Cooperatives, la Fundació Seira i Coop57.

Aquesta jornada que acollirà l'IMET la setmana vinent s'emmarca en el conjunt d'accions 'Estiu cooperatiu al Garraf' que al llarg d'aquest període realitzaran diversos municipis de la comarca del Garraf. Així, a més de la jornada de dimecres 18 de juny a VNG, hi ha programades altres jornades a Sitges i Sant Pere de Ribes amb l'objectiu de fer difusió del concepte: les cooperatives, una fórmula innovadora per emprendre.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00