Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/06/2011

Carles Arnal inaugura a La Sala l'exposició 'Arxiu Diògenes'

        Arxiu Diògenes Arxiu Diògenes

Divendres s'inaugura aquesta mostra que es podrà visitar fins al 25 de setembre

Aquest divendres, a dos quarts de vuit del vespre, s'inaugura al Centre d'Art Contemporani La Sala l'exposició de Carles Arnal, 'Arxiu Diògenes'.

La mostra vol ser un petit mirall sobre la idiosincràsia personal de l'autor i la construcció del seu arxiu d'objectes, així com una modesta reflexió sobre l'acte de crear, a partir de la formulació del caos per assolir un autoaprenentatge i, així mateix, per constatar i materialitzar alguna realitat no imaginada.

La base de la proposta serà també desxifrar el joc racionalista inherent a les escultures de gran format que elabora l'artista, a banda de fer una pinzellada a peces de matèria orgànica i de treball informalista de l'autor. Inscrit dins les corrents dels artistes outsiders i d'art brut, Carles Arnal ha anat configurant la seva proposta artística normalment fora dels circuits convencionals, un fet que li ha proporcionat més llibertat però també alguns cops l'ha fet menys visible.

Arxiu Diògenes pivota sobre dos eixos: reflectir la personalitat d'acumulació de materials de l'artista i recrear una espècie d'estudi - taller dins la mateixa sala d'exposicions, convertint l'espai expositiu en un estudi obert on poder veure el procés de construcció de les peces.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00