Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/02/2013

Una cinquantena d'estudiants de Mérignac visita VNG per conviure i aprendre idiomes

Els estudiants i els seus professors seran a VNG fins dissabte     Els estudiants i els seus professors seran a VNG fins dissabte

Estudiants dels instituts Joaquim Mir, Dolors Mallafrè i Lluch i Rafecas acullen a casa seva aquests joves de la ciutat francesa agermanada

51 alumnes francesos i els seus professors són aquests dies a la nostra ciutat, acollits pels alumnes de 3r i 4rt d'ESO que estudien francès als instituts Joaquim Mir, Dolors Mallafrè i Lluch i Rafecas. Els estudiants del College Bourran i Lycée Dassault de Mérignac, han visitat aquest matí el Museu Víctor Balaguer.

Posteriorment s'han trobat amb els alumnes vilanovins que els acullen, i han estat rebuts per la regidora de Cultura i l'Alcaldessa.

L'intercanvi d'alumnes té com a objectiu potenciar la convivència entre els alumnes vilanovins i els francesos, a l'hora que realitzen pràctiques de francès i castellà. Els joves estudiants van arribar divendres passat, i seran a la ciutat fins dissabte.

La regidora de Cultura Marijó Riba els ha donat la benvinguda i els ha convidat a gaudir de la riquesa cultural de la ciutat, començant pel mateix Museu Balaguer. Per la seva banda, Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, els ha animat a continuar amb els intercanvis d'estudiants, una experiència enriquidora tant a nivell social com a nivell d'aprenentatge d'idiomes.

El representant del College Bourran i Lycée Dassault de Mérignac ha corroborat la importància d'aquests intercanvis, recordant que l'agermanament entre Vilanova i la Geltrú i Mérignac ja ha propiciat moltes d'aquestes trobades, en les que ell mateix ja era present. Així, ha constatat com les generacions canvien però l'esperit de l'agermanament no. 


Recepció Mérignac 2
Fotografia de grup a la sortida del Museu
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00