Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/06/2008

Se celebra la segona trobada del Projecte Cara a Cara

L'alcalde de VNG ha presidit la segona trobada del Cara a Cara    L'alcalde de VNG ha presidit la segona trobada del Cara a Cara

El projecte posa en contacte empreses de la comarca amb joves que busquen la seva primera feina

L'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, la Regidora d'Educació i Treball, Míriam Espinàs, i el president de l'ADEG, Xavier Carbonell, han presidit la segona trobada del Projecte del CFO La Paperera 'Cara a Cara'.

Després de dos mesos de treball, el grup de joves que han participat d'aquesta iniciativa, tindran l'oportunitat de reunir-se amb empresaris de la comarca del Garraf, amb l'objectiu d'iniciar-se en el món laboral.

La primera trobada del Cara a Cara, celebrada el passat més d'abril, va suposar la contractació del 53% dels alumnes. La xifra ha estat valorada molt positivament per Míriam Espinàs, qui ha dit que 'més enllà de la inserció el més important és el que els nois i noies han aprés, ja que els servirà de cara al seu futur laboral'.

Per la seva banda, el president de l'ADEG, Xavier Cardona, s'ha mostrat satisfet del treball realitzat, i ha dit que 'aquesta segona trobada servirà perquè una colla de nois i noies, a punt d'entrar al món laboral, trobin el seu camí'.

L'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, ha agraït l'aportació al projecte per part de les empreses de la comarca, així com el paper formatiu que han desenvolupat els tècnics i tècniques del CFO La Paperera, de qui ha dit 'han estat capaços de proporcionar als joves orientació, formació, i inserció laboral'. 

Joan Ignasi Elena, també s'ha adreçat als nois i noies, encoratjant-los a seguir pel seu futur i que 'l'únic camí per aconseguir els seus propòsits és el treball constant i diari, lluny de la superficialitat i la frivolitat dels temps actuals'.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00