Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/10/2011

L'exposició de ceràmica 'La Trencadissa' ja es pot veure a La Sala

La mostra va ser inaugurada ahir al vespre    La mostra va ser inaugurada ahir al vespre

La mostra, que es podrà visitar fins l'11 de desembre, està realitzada per les artistes vilanovines Maria Rosa Taulés, Teresa Pujades i Montse Cabezas

L'exposició de ceràmica La Trencadissa, que ha estat realitzada per les artistes vilanovines Maria Rosa Taulés, Teresa Pujades i Montse Cabezas, ja es pot visitar, des d'ahir, al Centre d'Art Contemporani La Sala.

Aquesta mostra, que es podrà veure fins l'11 de desembre, ofereix una reflexió al voltant del recorregut creatiu de la ceràmica contemporània. En aquest sentit, Maria Rosa Taulés va explicar que les obres d'aquesta exposició trenquen amb la concepció de la "utilitat de l'objecte", ja que aquestes esdevenen "un mitja d'expressió artística"

Inauguració de ‘La Trencadissa'
Amb elements de ceràmica popular, arqueològica, material fotogràfic i fragments de ceràmica trencada, entre d'altres, La trencadissa acosta els visitants al món de la ceràmica i a les seves interpretacions d'aquest. En aquest sentit, la finalitat de la mostra és ampliar la idea de ceràmica que té cada persona, de manera que l'apropi a la contemplació d'aquesta com a un element més dels molts que l'art contemporani utilitza per a la creació de noves visions i interpretacions.

La inauguració va comptar també amb la presència de Marijó Riba, regidora de Cultura de l'Ajuntament de VNG, que va remarcar la voluntat de La Sala "d'elevar la ceràmica a la categoria d'art contemporani", fet que observant aquesta exposició "és evident", va afirmar.

Cal destacar que la mostra està complementada amb diverses activitats paral•leles com un seguit de tallers per descobrir la ceràmica, en la quals s'ensenyarà l'elaboració de peces de fang o el seu esmalt. 

Descarrega't la foto de portada

Notícia relacionada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00