Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/06/2007

Una exposició agraeix els actes cívics de la ciutadania

Detall de l'exposició sobre el civisme a VNG Detall de l'exposició sobre el civisme a VNG

Set mòduls expliquen la necessitat de mantenir conductes que afavoreixen la vida en societat. La mostra és interactiva, amb un audiovisual i jocs

Un exposició a l'aire lliure, a la plaça de la Mediterrània de VNG, reconeix els petits gestos cívics que ciutadans i ciutadanes exerceixen cada dia. Per això s'ha titulat "Gràcies, fem un bon equip". A través de textos informatius i elements interactius, es tracten cinc camps temàtics en què es manifesta el civisme: la neteja, el soroll, la convivència, els animals de companyia i la mobilitat. 

La mostra, cedida per la Diputació de Barcelona, s'inaugura aquesta tarda a les 19 h i es podrà veure fins al 7 de juliol. Set espais cúbics independents, un per a cada lletra de la paraula "gràcies", promouen els valors del civisme en els cinc àmbits temàtics. La "g" dóna la benvinguda; la "r" tracta la neteja; la "a", el soroll; la "c", els espais de convivència; la "i", els animals de companyia; la "e", la mobilitat, i a la "s" hi trobem la part més interactiva. 

La idea és fer participar els visitants, tot combinant plafons explicatius i material manipulable, un audiovisual i dos ordinadors amb jocs. Cada dia fins al 7 de juliol es podrà visitar de les 10 a les 20 h.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00