Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/05/2009

Les obres del Plan E, per l'estímul de l'economia local, segueixen a bon ritme

 Obres als carrers dels Escolapis i de Sant Gervasi  Obres als carrers dels Escolapis i de Sant Gervasi

Actualment més del 77%de les obres previstes ja estan adjudicades

Vilanova i la Geltrú està canviant dia a dia la seva fesomia. Això és fruit del conjunt d'obres, incloses en l'anomenat Plan E d'estímul a l'economia local, que ja s'han iniciat.

L'estat actual de les obres és el següent:

- Reurbanització de la rambla de la Pau: els dies 11, 12 i 13 de maig, en el tram de la rambla de la Pau comprès entre la plaça de Gumà i Ferran i el carrer del Marquès del Duero, és previst que es realitzin treballs d'excavació i piconatge del terreny natural. El piconatge es farà amb una màquina vibratòria especial per a obres d'àmbit urbà. Mentre durin aquests treballs, en els edificis d'aquest tram de la rambla de la Pau s'hi podran notar vibracions, normals en aquest tipus d'obra. Així mateix, durant aquests dies s'habilitaran passos per permetre la circulació de vianants per accedir als domicilis i als comerços. L'empresa encarregada dels treballs és Qualitat Obres, i el conjunt de les obres tenen una previsió de 9 mesos. El seu pressupost és de 1.899.999,99 euros

- Reurbanització dels carrers de Sant Pau, de Sant Joan, dels Escolapis i de Sant Gervasi: demà dijous començaran els treballs de formigonat al carrer dels Escolapis. Així mateix, dimecres vinent s'obrirà el tram del carrer de Sant Gervasi entre el carrer de la Mercè i el carrer de Sant Pau. L'empresa encarregada dels treballs és Tau Icesa, i el conjunt de les obres tenen una previsió de 7 mesos. El seu pressupost és de 1.200.000 euros.

- Reforma de la plaça del Tacó: aquesta setmana es realitza el replanteig dels murs i s'inicien els treballs de fonament dels murs. L'empresa encarregada dels treballs és Obres Quintana, SA, i el conjunt de les obres tenen una previsió de 5 mesos. El seu pressupost és de 251.713,91 euros.

- Construcció del nou Centre Cívic Molí de Vent: aquesta setmana es realitza el replanteig i s'inicien els treballs previs. També es fa el trasllat de la línia elèctrica. L'empresa encarregada dels treballs és Qualitat Obres, i el conjunt de les obres tenen una previsió de 9 mesos. El seu pressupost és de 2.299.000,52 euros.

- Reurbanització dels carrers de Pàdua, del Teatre, de la Mercè i de Manuel de Cabanyes: al carrer de Pàdua, en el tram comprés entre els carrers de Santa Eulàlia i de Sant Pau, s'han iniciat l'excavació de rases per a l'aigua i s'estan col·locant canonades. Al carrer de Santa Madrona s'ha d'enderrocat el tram de l'aglomerat. I al carrer de Manuel de Cabanyes, fins al carrer de Santa Anna, es continuarà aquesta setmana l'enderroc de l'aglomerat i es començarà a enderrocar voreres. L'empresa encarregada dels treballs és Caler, i el conjunt de les obres tenen una previsió de 9 mesos. El seu pressupost és de 1.299.371,20 euros.

Mentre durin el conjunt de les obres, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha posat un telèfon específic per tal d'aclarir qualsevol dubte que puguin generar els treballs i recollir, així mateix, els suggeriments que pugui aportar la ciutadania. És el 93 816 90 05. També es poden dirigir a l'Ajuntament a través de l'adreça d'internet www.vilanova.cat/ajescolta.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00