Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/03/2011

S'amplia el termini per presentar-se al programa Yuzz

Yuzz Yuzz

Es tracta d'una iniciativa per estimular el talent emprenedor de la gent jove, que organitza la Fundació Banesto i acollirà Neàpolis

L'organització de Yuzz, la Fundació Banesto, ha ampliat el termini per presentar-s'hi fins al 5 d'abril. Així, els joves d'entre 18 i 30 anys que tinguin idees susceptibles d'esdevenir projectes empresarials tenen uns dies més per informar-se i apuntar-s'hi, a www.yuzz.cat.

El programa Yuzz es desenvolupa enguany en 18 ciutats de l'estat espanyol, entre les quals hi ha Vilanova i la Geltrú. La seu del projecte serà a Neàpolis, on els participants comptaran amb un espai de treball, assessors experts i formadors per tal de desenvolupar el seu projecte. Aquesta és la segona edició de Yuzz, que aspira assolir la participació de 350 joves. Fruit de la primera convocatòria, fa dos anys, un 20% dels participants van poder constituir una empresa pròpia.

Entre les persones presentades a la convocatòria, se'n seleccionaran un màxim de 20 per cada ciutat. El millor de tots els participants rebrà una dotació econòmica per posar-lo en marxa com a negoci. Així mateix, els 12 millors participants entre tots els centres de Yuzz guanyaran un viatge a Silicon Valley. 

Notícia relacionada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00