Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/02/2017

Cap de setmana intens

'No fem soroll, fem cultura', un dels temes més recurrents als Coros d'en Carnestoltes aquest 2017 'No fem soroll, fem cultura' va ser un dels temes més destacats dels Coros d'en Carnestoltes d'aquest 2017

El Carnaval de Vilanova i la Geltrú supera un cap de setmana farcit d'actes que han tret petits i grans al carrer

Les Comparses són l'acte més multitudinari i conegut del Carnaval vilanoví, però el cap de setmana ha estat intens i farcit d'actes.

El Carnaval vilanoví gaudeix de bona salut, i prova d'això són els centenars de persones que participen en cadascun dels actes.

Des de l'Arrivo de divendres, passant per la visita del Carnestoltes als mercats, les representacions del Ball de Malcasats, el lliurament de premis als carrers guarnits, el Caramel i el Moixó Foguer de dissabte, un diumenge intens de Comparses i danses de Vilanova, i un dilluns amb Ball del Paperet i Coros amb una vintena de colles.

Tot plegat, resumit en aquesta col·lecció de fotografies del Carnaval 2017.

A vilanovins i vilanovines els queda encara corda per a la comparsa del Vidalot aquesta tarda, la cercavila dels gegants de la Cuyna Vella, el concurs de disfresses, i l'Enterro de la Sardina demà, Dimecres de Cendra. Un enterro que enguany tindrà forma de Vot del Poble, organitzat per Can Pistraus.

Podeu descarregar el programa del Carnaval en aquest enllaç.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00