Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/10/2008

Presència de la Festa Major a la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú

L'estand de la Festa Major estarà a la plaça de la Vila L'estand de la Festa Major estarà a la plaça de la Vila

Els pabordes seran presents en un estand a la Plaça de la Vila, que s'amenitzarà amb música de gralles i d'altres activitats

Enguany, els pabordes 2009 porten la Festa Major de Vilanova i la Geltrú a la Fira. L'objectiu és promocionar la Festa Vilanovina i aprofitar aquest aparador per treure a la venda elements de promoció sobre la festa, tant de nous, com de ja existents.

Es posaran a la venda elements d'altres anys i es presentarà una ampolla de cava amb dos tipus de placa, amb sèrie limitada, i a més a més es farà un sorteig d'un quadre inèdit a l'oli del pintor local Lluís Amarè, acompanyat d'un lot de productes de la festa.

Els pabordes seran presents en un estand a la Plaça de la Vila, que s'amenitzarà amb música de gralles i d'altres activitats. En el mateix estand hi haurà una bústia per tal que les persones visitants facin arribar els seus suggeriments i millores de la Festa.

Segons els Pabordes 2009, es tracta d'una acció per aproximar-se a la ciutadania de Vilanova i la Geltrú, per tal que puguin col·laborar en la preparació de la propera Festa Major 2009 i aconseguir una Festa Major més participativa.

Una novetat important serà la possibilitat de lliurar les figures de plom del cercavila vilanoví d'anys anteriors. Qui estigui interessat s'ha d'adreçar a l'estand de Festa Major a la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú.

Figuretes de cercavila de Festa Major de Vilanova i la Geltrú per encàrrec

A l'estand de Festa Major de la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú es podran encarregar les figures de plom d'altres anys. El sistema d'encàrrec serà a partir d'una paga i senyal i amb unes dates de lliurament pactades. El lliurament es portarà a terme en tres fases: el primer lliurament serà per les Festes de Nadal, el segon per Sant Jordi i el tercer per la Festa Major 2009. Tota la informació al respecte es trobarà a l'estand de la Fira de Novembre, els dies 6, 7, 8, i 9 de novembre.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00