Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/05/2014

Els Mercats del Centre i de Mar disposen de contenidors específics per a la recollida de l'oli usat

    El Mercat de Mar té contenidor específic per la recollida de l'oli domèstic usat  El Mercat de Mar té contenidor específic per la recollida de l'oli domèstic usat

Amb aquesta acció és vol fomentar el reciclatge de l'oli usat domèstic, tal i com ja ho estan fent als centres educatius de la ciutat

Els Mercats del Centre i de Mar disposen, des d'aquesta setmana, de dos contenidors per a la recollida d'oli domèstic usat. La seva instal·lació, per part de l'Ajuntament de la ciutat, vol servir per donar resposta a l'interès que generava el reciclatge de l'oli domèstic, i alhora promoure un servei públic com és la seva recollida per tal que pugui rebre el tractament adequat.
Contenidor oli Mercat del Centre  Mercat del Centre

L'empresa TEGAR és qui prestarà aquest servei, tal i com ja succeeix amb la recollida de l'oli domèstic que es fan als centres educatius de la ciutat, mitjançant els clakis.

Des de la regidoria de Via Pública i Mobilitat no es descarta poder instal·lar, en un futur, més contenidors per a la recollida de l'oli en d'altres punts de la ciutat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00