Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/07/2008

L'Ajuntament de VNG edita una guia comercial de la ciutat

  La nova guia comercial de VNG ja s'ha començat a distribuir La nova guia comercial de VNG ja s'ha començat a distribuir

A partir d'aquest dimecres es començaran a distribuir els 10.000 exemplars que s'han editat

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la regidora de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat, ha editat una guia comercial de la ciutat, que facilitarà al visitant la recerca d'un establiment comercial o centre d'interès.

La guia que porta per nom 'Viu el Comerç, a Vilanova i la Geltrú' i de la qual se'n han editat 10.000 exemplars mostra, mitjançant un plànol de la ciutat els principals tipus d'establiments i productes que ofereix la ciutat al visitant, i que es concentren, en la seva majoria, entre la rambla Principal, el carrer dels Caputxins, el carrer de Sant Sebastià, l'avinguda de Francesc Macià i el carrer de l'Aigua.

El mapa comercial se serveix d'unes icones que marquen temes generals com l'alimentació, els forns i pastisseries, les perfumeries i drogueries, vehicles i reparacions, equipament de la llar, equipament de la persona, sabateries, joieries, farmàcies, venda de carburants, lleure i cultura, i comerç mixt.

Així mateix, i també mitjançant unes icones, es marquen les zones d'aparcament, els Mercats Municipals, les oficines d'informació, i d'altres serveis d'interès com els transports públics, els centres sanitaris, la zona hotelera i càmpings, la zona de restauració o els centres d'interès turístics.

La guia amb el mapa comercial es començarà a distribuir a partir d'aquest dimecres, i es podran trobar als hotels, restaurants i museus, les oficines d'informació i a l'associació comercial Tot Centre.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00