Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/12/2009

Últims dies de l'exposició 'Eros+Ismes' a La Sala

Una de les obres exposades Una de les obres exposades

Diumenge tindrà lloc una visita comentada a càrrec de la comissària de la mostra

Aquest cap de setmana finalitza l'exposició Eros + Ismes: L'Erotisme i la Subjectivitat, que des de l'octubre s'ha pogut veure a la Sala de les Voltes, del Centre d'Art Contemporani La Sala. Durant tot aquest temps la mostra ha rebut un bon nombre de visitants, la majoria dels quals han participat de les activitats paral·leles que s'han organitzat al voltant de l'exposició. La darrera de les activitats paral·leles, que servirà per cloure la mostra, és una visita comentada per aquest diumenge, 13 de desembre, a les 12 del migdia, a càrrec de la comissària de la mostra. 

Organitzada per l'associació de galeristes catalans (Art Catalunya), dins la Tardor de l'Art, l'exposició ha estat una suma d'expressions artístiques, de sensibilitats i reflexions a l'entorn d'un únic aglutinador i nexe comú. Pintura, fotografia, dibuix, escultura o el vídeo, fan èmfasi en l'erotisme en aspectes com l'escenografia, el fetitxisme o la iconocitat dels òrgans sexuals.

L'exposició ha reunit una quarantena d'artistes de vàries generacions, des de les segones avantguardes fins a l'actualitat més immediata, com Vicent Alamar, Buenaventura Anson, Artigau, Miquel Barceló, Rafael Bartolozzi, Beneyto, Beatrice Bizot, Concha Bravo, G. Carbó Berthold, Pablo Bruera, Cesc (F. Vila Rufas), Modest Cuixart, Xavier Deltell, Eleazar, Lourdes Fisa, Diego Gadir, Estela Garcia, Grau Garriga, Guinovart, Ramón Herreros, Gregorio Iglesias, Antoni Llobet, Mart Marzo, Xan Medina, Minguell, Niebla, Jordina Orbañanos, Perico Pastor, Lidia Perez, Picasso, Pla-Narbona, Portilla, Agustí Puig, Gerard Roses, Rómulo Royo, Rosa Torres, Uclés, Xaus. L'horari de La Sala durant el cap de setmana és divendres i dissabte, de les 18 a les 21 h i dissabte i diumenge, de les 11 a les 14 h.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00